zondag 18 augustus 2013

Fashion Platform: Stylight

Hee,

Ik heb echt een super leuk fashion platform ontdekt!
Je kunt er dus een account op maken of je inloggen via facebook super handig! Iedereen kan zich er gratis aanmelden. Er staan mensen ingeschreven over de hele wereld ook zijn er veel internationale fashion bloggers, die je ook kunt volgen op Stylight. Zo blijf je ook op de hoogte van hun updates, en elke keer als ze weer een nieuw item ontdekken of nieuwe looks hebben.

Je kunt allerlei looks creĆ«ren op Stylight je kunt namelijk ook foto’s van je eigen outfits uploaden en dan de items er bij zoeken die er bij passen of lijken .Alle dingen die je "heart" worden opgeslagen op je persoonlijke Stylight profiel.  Wat Hearten eigelijk betekent is dat als je, iets moois vind dat je het dan heart (favoriet). Zo kun je het altyd terug kijken.  Je kunt ook allerlei inspriatie op doen want er staan elke dag wel nieuwe looks op je kunt ze zelfs bestellen als je een item echt geweldig vind. Want Stylight staat bij meerdere shops aangesloten.

Ook vind ik de Michael kors horloge's geweldig! Er zijn niet alleen maar horloges van Michael Kors ook andere items zoals Michael KorsTassen


Ook vind ik de Leren Jassen echt superleuk om aan te doen!
Wat mijn favo items zijn zie je hier:

 

Gaan jullie Stylight gebruiken?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten