zondag 4 mei 2014

How to Smokey eyes

Hee,
Smokey eyes blijven altijd in de mode. Deze oogmake-up is mooi en vooral geschikt voor
speciale gelegenheden. Je hebt verschillende smokey eyes van extreme tot rustige oog looks.
Maar ook smokey eyes in verschillende kleuren.
Vandaag ga ik jullie uitleggen hoe ik een smokey eye maak.
1.Breng op en rond je oogleden foundation aan.
Zo werk je kleine vlekjes en donkere wallen weg en zorg je er ook voor dat je ogen niet vet worden.

2.Zet met kohl-potlood een lijntje op je bovenste ooglid.
Zet met een kohlpotlood een dik lijntje langs de wimperrand van je bovenste ooglid. Zet het lijntje zo dicht mogelijk tegen de wimperimplant aan, zodat er zo min mogelijk huidskleur te zien is. Laat het kohllijntje aan de buitenkant van je oog iets omhoog lopen. Nooit naar beneden, daar krijg je een droevige oogopslag van.

3.Vervaag het kohl-potloodlijntje.
Het kohlpotloodlijntje vervaag je vervolgens met een wattenstaafje. Tegen de wimperrand aan blijft het lijntje het meest donker. Op je bewegende ooglid werk je naar steeds lichter toe.

4.Breng oogschaduw aan.
Breng oogschaduw in een kleur die je zelf wilt aan op je bewegende ooglid. Werk bij het aanbrengen van de oogschaduw van buiten naar binnen en van onder naar boven toe. Omdat er steeds minder oogschaduw op je kwastje zit, krijg je ook hier het effect van donker naar licht. Dus: donker tegen de wimperrand naar steeds lichter op je bewegende ooglid tot aan de arcadeboog (de rand van het bot van je oogkas).

5.Zet een kohl-potloodlijntje onder je oog.
Na het aanbrengen van de oogschaduw, zet je met kohlpotlood een lijntje tegen de wimperrand van je onderste ooglid. Trek het lijntje van je binnenste ooghoek tot aan het bovenste kohlpotloodlijntje. Vervaag het lijntje met een wattenstaafje.

6.Doe een lichte kleur oogschaduw onder je ogen.
Gebruik voor onder je ogen een lichtere tint oogschaduw die wel in dezelfde kleur is als de oogschaduw die je op de bovenkant van je oog hebt gebruikt. Werk smal in de ooghoek en ga wat breder richting de buitenkant van je oog richting de slapen.

7.Gebruik nu mascara
Finishing touch van je smokey eyes is de mascara. Ga je echt voor het ultieme? Breng dan, voordat je begint, valse wimpers aan.

Hoe maken jullie een smokey eye?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten