donderdag 24 juli 2014

Top 10 films (2014) voor in de vakantie


De rust van een jong stel met een pasgeboren baby, Mac (Seth Rogen) en Kelly (Rose Byrne), wordt verstoord wanneer er een dispuut bestaande uit 50 wilde studenten naast hen komt wonen. Onder leiding van Teddy (Zac Efron) worden er heftige feesten gegeven met veel drank, drugs, seks en lawaai waardoor er al snel een burenruzie ontstaat die steeds verder uit de hand loopt.





Wanneer danscrew MOB vele tegenslagen ondervindt in Los Angeles, vertrekken ze en herenigen ze zich in Miami. Sean, een voormalig lid van de MOB, weigert op te geven en ontdekt een competitie waar de eerste prijs een grote geldprijs en een showcontract voor Las Vegas is. Sean besluit een nieuwe crew samen te stellen, genaamd TRUE KRU. Deze crew zal concurreren tegen zijn vijanden, The Grim Knights, en zijn oude vrienden van de MOB.



Agenten Schmidt (Jonah Hill) en Jenko (Channing Tatum) moeten voor een nieuwe zaak undercover bij een plaatselijke universiteit. Als Jenko bij het footballteam zijn verwante ziel tegenkomt, en Schmidt bij de kunstclub, beginnen de twee te twijfelen aan hun partnerschap. Het is aan hen om niet alleen de zaak op te lossen, maar ook aan te tonen dat ze op volwassen wijze met elkaar om kunnen gaan.





Hazel en Gus zijn twee tieners die een wrange humor, een minachting voor het conventionele en de liefde delen. Ze hebben elkaar ontmoet bij een praatgroep voor kankerpatiënten. Hun relatie is des te wonderbaarlijker gezien het feit dat Hazels andere constante metgezel een zuurstoftank is en Gus vaak grappen maakt over zijn beenprothese. Gebaseerd op het boek De Weeffout in onze sterren van John Green.





De film vertelt het verhaal van de Disneyklassieker Doornroosje vanuit het perspectief van de boze heks Maleficent (Angelina Jolie). De heks spreekt op de geboortedag van Doornroosje een vloek uit dat het meisje zich op haar zestiende zal prikken aan een spinnewiel en zal sterven. De film laat zien hoe het komt dat Maleficent zo hard en meedogenloos is geworden en waarom ze het prinsesje vervloekt heeft.




In een prachtig kustdorp in Italië bereidt Maddie zich voor op haar bruiloft met de knappe Italiaan Raf. Zonder dat Maddie dit weet, blijkt Raf niet alleen een oude vakantieliefde van haar zus Taylor te zijn, maar ook haar grote liefde....






Verslaggeefster Meghan (Elizabeth Banks) mag geen auditie doen om de nieuwe vaste nieuwslezeres te worden. Om haar op te fleuren nemen haar vriendinnen haar mee op een avond stappen. De volgende ochtend wordt ze na een onenightstand wakker zonder geld, zonder auto en met een lege telefoon. Het enige berichtje dat ze nog krijgt is van haar baas: als ze nu naar de studio komt kan ze alsnog de felbegeerde baan krijgen.




Dan (Mark Ruffalo) is ten einde raad na zijn ontsla van zijn functie als top muziekproducent. Wanneer hij Gretta (Keira Knightley) hoort zingen raakt hij geïnspireerd. De getalenteerde Britse singer-songwriter maakt eveneens een moeilijke periode door. Samen sluiten ze de handen ineen om muziek te maken en wagen zich aan een nieuw begin.




Na een desastreuse blind date spreken de alleenstaande ouders Lauren (Barrymore) en Jim (Sandler) af dat ze elkaar nooit meer gaan zien. Maar als ze bij toeval dezelfde droomvakantie boeken, zitten zij en hun kinderen een week lang met elkaar opgescheept in een luxe Afrikaans safariresort.







Brent en Tanner zijn laatstejaars scholieren. Beiden willen ze uit de kast komen en dit speciaal maken. Brent wil dit doen met een flinke dosis glitter en glamour maar Tanner wil wachten tot de tijd rijp is. Samen bedenken ze een plan voor Brent's onthulling door beste vrienden te worden met één van de drie rivaliserende koninginnen van het schoolbal, de blonde schoonheid Fawcett.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten