woensdag 11 september 2013

Miley Cyrus

Hee,
Vandaag ga ik het over niemand minder dan Miley Cyrus hebben.
Om het niet een te lange tekst te maken ga ik in het  kort uitleggen wie ze is en  hoe ze bekend is geworden. Natuurlijk is ze de laatste tijd veel in het nieuws geweest(Negatief),maar het nieuws is ook niet altijd te geloven. Ik ben al 6 jaar een Smiler! en ik weet meer dan al die mensen van het nieuws:) geloof me:)
Laten we beginnen met haar biografie: Miley Ray Cyrus is geboren op 23 november 1992.
Miley Ray Cyrus, is een Amerikaans actrice en zangeres. Ze is beroemd geworden door haar hoofdrol in de Disneyserie Hannah Montana.

Miley Cyrus is de dochter van Billy Ray Cyrus en Tish. Billy Ray werd bekend met zijn grootste hit Achy Breaky Heart, die in hetzelfde jaar uitkwam als waarin Miley geboren werd. Miley heeft een jongere broer Braison  en een jongere zus Noah Cyrus. Zij heeft ook nog twee oudere halfbroers Trace en Christopher Cody. Ook heeft ze nog een oudere halfzus Brandi. Miley reisde altijd met haar familie mee naar de concerten van haar vader. Miley ontsnapte vaak bij haar oppas en ging naar haar vader op het podium. Zo rende ze als tweejarige tijdens een eerbetoon aan Elvis het podium op naar haar vader, terwijl alles live werd uitgezonden. Miley heeft ook een beroemde peettante: Dolly Parton.


NAAM
Ze is geboren als Destiny Hope Cyrus,omdat Miley eigenlijk haar bijnaam was. De bijnaam 'Miley"" was ontstaan doordat ze als klein kind altijd lachte.Haar vader noemde haar altijd 'smiley', en dat werd vervolgens Miley. Toen zij ouder werd vond ze dat Miley beter bij haar paste, op school werd zij ook altijd Miley genoemd, en daar was ze dan ook aan gewend. Alleen haar oma noemde haar bij haar doopnaam; Destiny. Miley besloot dus om gewoon "Miley" als naam te houden. In 2008 heeft zij haar naam officieel veranderd in Miley Ray Cyrus.


TOUREN
Miley heeft verschillende touren gedaan. In 2007 begon Cyrus aan haar eerste concert: The Best of Both Worlds-tour.Tijdens een aantal van de concerten zijn er ook opnames gemaakt voor een 3D-film van het concert.

Wonder World Tour
In 2009 begon Cyrus aan de Wonder World Tour

Gypsy Heart Tour
Op 29 april 2011 is Miley begonnen met de 'Gypsy Heart TourMiles to go
In 2009 kwam haar biografie "Miles to go" uit, waarin Miley Cyrus vertelt over haar leven tot zover.

Miley Haar Albums
Breakout
Hannah Montana - The Movie
The time of our lives
Can't be tamed
Bangerz

Haar nieuwe album gaat Bangerz heette de tracklist ervan is ook bekend.
HET ALBUM KOMT 8 oktober 2013 uit! In Nederland 4 oktober:)
Hier alvast de Tracklist.

1. Adore You
2. We Can’t Stop
3. SMS (Bangerz) feat. Britney Spears
4. 4×4 feat. Nelly
5. My Darlin’ feat. Future
6. Wrecking Ball
7. Love, Money, Party feat. Big Sean
8. Get it Right
9. Drive
10. FU feat. French Montana
11. Do My Thang
12. Maybe You’re Right
13. Someone Else

Omdat Wrecking ball op nr 1 in de ITUNES Staat heeft ze bonus tracks eraan toegevoegd op de deluxe edition van "BANGERZ." de 3 liedjes zijn:

Rooting For My Baby
On My Own 
Hands in the Air featuring Ludacris

WEETJESOVER MILEY
-Miley Cyrus krijgt eigen documentaire.
De Amerikaanse zangeres Miley Cyrus laat fans een blik werpen op haar leven. Zij werd gevolgd door de camera's voor een documentaire.

-Miley Cyrus mocht niet opgroeien van Disney 
De Amerikaanse zangeres Miley Cyrus kijkt met gemengde gevoelens terug op haar periode als Hannah Montana. Zij werd naar eigen zeggen teveel vergeleken met het Disney-personage.

-Miley Cyrus een  hartaandoening heeft
Miley Cyrus schrijft in haar autobiografie 'Miles to go' dat zij een hartaandoening heeft. De zangeres lijdt aan tachycardie, een ziekte die een sterk versnelde hartslag met zich meebrengt.

-Miley cyrus de youtuberecords heeft gebroken met haar nieuwste hit Wrecking ball!

-Miley Cyrus een fan in dienst heeft!
Miley nam een van haar grootste fans in dienst om haar online profiel te versterken. 'Ze is echt geweldig', vertelt Miley over haar nieuwe werkkracht. 'Ze weet perfect wanneer je iets online moet lanceren om er een hit van te maken.'
De fan blijft een hele zomer bij de moeder van Miley wonen om het schema van de zangeres bij te houden en te zorgen dat de zangeres goed vertegenwoordigd is online.
(hoe cool is dat!)

Voor mij is Miley niet veranderd! Ze heeft alleen haar haren geknipt.
Mensen worden ouder en Hannah was een karakter die zij speelde dus ze was de persoon zelf niet! Al dat gehaat moet gewoon opgehouden worden!
Er is een nederlandse forum voor de nederlandse smilers! http://mileycyrusholland.boards.net/
Daar kunnen alle Nederlandse Smilers met elkaar praten over Miley!
En laten we hopen dat ze ooit nog een keertje naar Nederland komt met haar tour!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten